duminică, 26 august 2012

Duminică plină

Dupa ce au asezat casa cu susul în jos si energia celor doi nepotei ai sotului meu - Marlene si Felix, nici macar pe jumatate nu a fost, am hotarât sa facem o drumetie la cascada Lech-ului. Soarele amiezii se domolise si un vânt sâcâitor, ne-a provocat continuu când sa dezbracam jachetele, când sa le luam pe noi. Dar a fost frumos... în mijlocul naturii este întotdeauna frumos! Am cules o gramada de mure, am descoperit locuri marcate de castori, am facut concurs "a cui piatra sare de mai multe ori pe oglinda lacului" iar câstigatorii - în cazul de fata Marlene si eu, au primite coronite din frunze de salcie.
Ajunsi la cascada, am încercat sa ne relaxam ascultandu-i vuietul, dar mai mult de trei minute, cei doi nazdravani nu au reusit sa-si tina guritele închise si, ca sa dau un termen de comparatie, povestile stigate de ei acopera chiar si Niagara! Am admirat caderea vijelioasa si am facut o multime de fotografii. Stropii de apă ai cascadei formeaza nori fascinanti de ceata însa vegetatia abundenta acopera exact locurile care ar putea oferi privelistea cea mai avantajoasa.
Placut impresionati de tot ce am vazut, am facut cale întoarsa si pâna sa ajungem la masina, o ploaie torentiala ne-a murat - cam jumatate de ora! Cum am ajuns acasa am intrat în sauna si toropiti de caldura, am savurat sfârsitul zilei.
Acum, cei doi neastâmparati dorm ca îngerasii, înconjurati de tot felul de ursuleti din plus :) Ce frumoasa poate fi vacanta de vara!

PS: Felix a terminat clasa a treia cu premiul întâi, iar Marlene clasa a-ntâia, pe locul doi.

8 comentarii:

  1. Ce frumos te intelegi cu copii...E un lucru de admirat!
    Iar cei doi nazdravani sunt tare dragalasi

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumusei nazdravanii tai. Sa îti traiasca si sa va bucurati de ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata!
    Imi place de mor zambetul fetitei si sunt invidios pe "strada ta"!
    Saptamana bogata sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mai conteaza stresul si oboseala cind rezultatul e bucuria cuiva?!Pusici, LU

    RăspundețiȘtergere
  5. Carmen, da, vacanța de vară e cea mai frumoasă, cred că nu are egal! Scumpi de tot cei doi nepoței, îmbrățișări! O săptămână bună! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ooo...da...stiu exact cum e...nepotica mea vorbeste si cand tace daca pot spune asa :))
    ei sunt dulci foc si tu esti priceputa tare la aruncatul pietrelor pe lac :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte draguti zambaretii!!! Saptamana faina!

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne, ce frumosi sunt nepoteii dumneavoastra! Imi place foarte mult filmuletul. Armonioase si fericite clipe ati petrecut impreuna cu ei!
    O saptamana splendida va doresc, doamna Carmen, cu mult drag! :)

    RăspundețiȘtergere