vineri, 13 decembrie 2013

Vineri 13.12.13!

A trecut mai bine de o luna de când mi-am redus activitatea bloggeristica la un articol pe saptamâna si nu am renuntat de tot la blog, doar pentru ca m-am simtit responsabila pentru MfC si nu am vrut sa-i dezamagesc pe cei câtiva simpatizanti ai rubricii. În aceasta perioada de timp am fost întrebata daca sunt suparata sau poate Doamne fereste sunt cumva bolnava - în ambele cazuri NU si multumesc mult celor care mi-au transmis mesaje cum ca-mi simtit lipsa si ca îsi fac griji pentru mine. Ca si cele reale, prieteniile virtuale sunt la fel de încarcate emotional!
Adevarul este ca evenimentele din viata mea se succed cu o mare viteza, luna ce a trecut a fost supra-plina, dar deosebit de placuta. Sunt foarte obosita si stiu ca voi ajunge la linia de finish a anului epuizata, însa fericita pentru ca închei un an bogat în realizari si presarat cu multe bucurii si experiente de neuitat.
Despre câteva din evenimentele si activitatile mele de luna trecuta voi povesti mai detaliat în postarile viitoare si aici ma refer la serbarea de ziua Emmei - nepotica ce a împlinit 2 anisori, la faptul ca am abonament saptamânal la cinema si la piscina, la faptul ca merg de doua -trei ori pe saptamâna la fittnes si sauna, la faptul ca am terminat de mult curatenia generala precum si decorarea casei în exterior si interior - cu ghirlande luminoase si aranjamente menite sa creeze starea de spirit de care avem nevoie pe timpul sarbatorilor de iarna. Am facut fursecuri si m-am prezentat în câteva rânduri la întâlnirile traditionale cu vecinii si prienenii, în târgul de Advent sau acasa, la mere coapte, o poveste si o cana de vin fiert. Am participat ca spectator si donator, la diverse concerte si actiuni caritabile si peste toate astea, nu am lipsit nicio zi de la locul de munca!
Astazi-seara - vineri 13 , compartimentul de proiectari în care lucrez de mai bine de noua ani, organizeaza petrecerea de sfârsit de an. Suntem invitati la restaurant, împreuna cu sotii sau partenerii de viata. Sper sa nu ajungem acasa mult peste miezul noptii, pentru ca mâine... oho-uuuu! Mâine am bilete la spectacolul "Wetten dass...?" care se va transmite în direct pe posturile de televiziune ZDF, ORF, SF DRS si Rai Sender Bozen!
"Wetten dass...?" adica "Pariati ca...?" este "spectacolul de sâmbata" cu cel mai mare succes din Europa si se transmite începând cu anul 1981. Este un mega-show ce se produce de fiecare data în alt oras, alegerea fiind facuta prin tragere la sorti. Norocul augsburgerilor a facut ca sâmbata aceasta, spectacolul sa aiba loc în orasul nostru!
"Scenariul" este simplu si întotdeauna acelasi: realizatorul spectacolului invita la discutii amicale o mâna buna de V.I.P.-uri (întotdeauna altele) si în paralel, pe jumatatea cealalta a scenei au loc demonstratii pe teme din cele mai bizare (persoane care reusesc într-un minut sa identifice culori de stofe, cu ochii legati, sau melodii din care asculta doar o fractiune de secunda, persoane care sparg 30 de pepeni cu o lovitura de cap, etc, etc). Se cere prominentilor sa parieze ca demonstratiile pot sau nu pot avea succes... Este tare haios! Daca starul invitat a pierdut pariul, atunci va primi o pedeapsa - spre deliciul spectatorilor.
La spectacolul de mâine, pe care am norocul si onoarea sa-l vad live, vor participa:
1- Michelle Hunziker, care va co-modera emisiunea, alaturi de Markus Lanz. Frumoasa Michelle este fotomodel si moderator TV, vorbește cinci limbi: italiană, franceză, germană, engleză și olandeză. Este fosta sotie a lui Eros Ramazzotti, actualmente fiind logodita cu Tomaso Trussardi - mostenitorul concernului italian Trussard.
 2 - Actorul Olivier Martinez - câstigator al unui César (1994), care împreuna cu colegul de bransa Fahri Yardim, vor prezenta ultimul lor film "Der Medicus" a carui premiera mondiala va avea loc pe 25 decembrie a.c. Martinez a fost logodit cu actrita Juliette Binoche, apoi cu cântareata Kylie Minogue, si în final s-a casatorit cu actrita Halle Berry.
3 - Boris Becker, legenda vie a tenisului mondial. Becker a câștigat 49 de Turnee la simplu și 6 Grand-Slam, a fost medaliat cu aurul olimpic și a ramas cel mai tânăr câștigător al turneului de la Wimbledon.
4 - Michael Bully Herbig, actor german, cunoscut international cu filmul "Der Schuh des Manitu" (engleza: Manitou's Shoe) si  Wolfgang Stumph, îndragit actor si cabaretist german.
5 - Björn Ulvaeus - megastar, membru al formatiei ABBA.
6 - Michael Bublé- cântaret canadian de talie mondiala.
7 - grupul pop "Frida Gold"care o are protagonista pe solista Alina Süggeler. Cântareata este solicitata si ca fotomodel pentru Casele de Moda Lanvin (Lanvin for H&M-Kollektion) si Zalando.
8 - Ina Müller, cântareata germana, scriitoare si moderatoare.
La categoria pariuri sunt anuntate o profesoara, 33 elevi si ceva scutere acvatice si un student care vrea să demonstreze că poate face lucruri de rutina în timp ce se balanseaza pe o sfoara (slacklining). Deocamdata atât ;)) Voi reveni cu detalii...
Spectacolul "Wetten dass...?" a mai fost de patru ori în Augsburg (la data de 6.02.1982, 16.04.1983, 23.01.1999, 19.03.2011) si acum sâmbata, cu editia 209 va fi pentru a cincea oara
Va doresc sa aveti un weekend cel putin la fel de frumos ca al meu!

15 comentarii:

  1. Sa te bucuri de fiecare minut si sa savurezi fiecare secunda!
    Abia asteptam sa ne povestesti! :)
    Sich amüsieren!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Carmen, ce viata trepidanta ai, ma bucur pentru fiecare postare a ta, ca e zilnica sau nu. Important pentru mine e sa fii sanatoasa si fericita! Imi pare asa de rau ca nu am posibilitatea sa vad emisiunea. Te rog mult sa-i transmiti lui Michael Buble o bezea din partea mea! Si pe tine te imbratisez si sa fii puternica!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt invidioasa! Il vezi pe Buble????:)))
    Carmen, te rog eu sa ii ceri un autograf si pentru mine....:(
    In rest iti doresc sa fii bine!
    Pop!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca esti bine si ca revii din cand in cand pe blog cu cate o postare. Chiar mi-ar fi parut rau sa renunti. Ma bucur sa citesc ca ai o multime de activitati extra-serviciu, imi plac oamenii ca tine, activi, la care viata nu se rezuma doar la munca-acasa. Clar timpul e scurt pt fiecare dintre noi, dar eu cred ca se gaseste intotdeauna putin pentru activitatile care ne fac placere.
    Pupici si petrecere frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu te-am simtit si am inteles.Sunt alte prioritati pentru tine.E firesc sa faci ce ti-e bine.De preocuparile tale nu ma mir,te stiu activa si neobosita.Ma bucur ca ti-e bine si te incanta tot ce faci.Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  6. Weekend frumos, dragă Carmen! Mă bucur că eşti bine, că sunteţi bine cu toţi şi că a fost un an bun şi rodnic. Pentru zilele care au mai rămas din acest an, multă sănătate, linişte şi bucurii la toată familia! :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt foarte incantata ca ai revenit.
    Nu stiu de ce, dar nici nu m-as fi gandit la ceva rau, in perioada in care ai lipsit, pentru ca vazusem dinainte pregatirea de advent, si pentru ca stiu ca stapanesti foarte bine situatiile si pentru ca multi din bloggeri isi mai iau cate o vacanta si se rup de mediul online, ca sa mai respire putin. Totusi cred, ca sentimentele mele fata de lipsa ta au fost pozitive, si pe departe de lipsa de respect.
    D-abia astept sa ne povestesti si de cea mica si ce mai faceti voi.
    Despre emisiune, despre pregatiri, wow sunt atat de multe lucruri.
    Va pup,

    RăspundețiȘtergere
  8. Mă bucur tare mult să te ştiu bine şi neobosită :)). Şi că am mai aflat ce faci!
    Dar acum, îţi dai tu seama cât aşteptăm amănunte? Cuminţi, până când te odihneşti şi ai şi timp să ne povesteşti.
    Te pup, draga mea şi o săptămână minunată!

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar de nu comentez mereu, prezenta sunt. Regret ca nu-mi arat totusi interesul... >:D< sanatate maxima sa poti realiza si mai multe lucrusoare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ah,eu pentru Olivier Martinez te invidiez!! (si rimez).

    RăspundețiȘtergere
  11. Am auzit cam de jumatate dintre vedete...
    Michelle Hunziker m-a impesionat, mai ales, pentru ca vorbeaste (si) olandeza. Elvetienii si-ar putea permite sa nu invete limbile altora...
    Sa ai bucurii !

    RăspundețiȘtergere