joi, 22 februarie 2018

Plimbare

Gerul nu ne-a speriat niciodata ;-)


14 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. natura este minunata... iar noi, exprimam bucuria si multumirea ca suntem primiti în sânul naturii ;-)

      Ștergere
  2. Frumoase poze, dintr-o plimbare minunată. Leo este... „dilicios”, cu năsucul lui impozant și ciuful creț. Îmi închipui ce jucăuș și năzdrăvan este. Iar la zăpadă... câinii sunt tare bucuroși de plimbare și de joacă.
    Numai bine și zile frumoase, dragă Carmen! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hahaha, ai dreptate - nasul mare ☺☺☺ Dezavantajul selfie-urilor.... mana e prea scurta si camera mareste ce vede in prim-plan - destorsioneaza usor, dar e haios, din nou ai dreptate ☺
      Avem zapada berechet acum, nu avem voie sa ne plangem ;-) Cica de azi noapte si pana miercurea viitoare vom avea parte de temperaturi scazute -10/-15 grade! Ziua si noaptea! Hm... Eu inca sper la 1 Martie cu soare si ghiocei in gradina! ☺
      Noate buna Alex draga, un start bun in weekend!

      Ștergere
  3. Ohhh mi-a zis si Ralu ca la ei vor fi si pana la -22 saptamana viitoare (noaptea). Si aici e destul de frig, ceata... un fel de chiciura cred.

    Ultimele 2 colaje de fotografii m-au dus cu gandul la Anne of Green Gables.
    Ma uitam la seria animata si exact asa avea in spatele casei Anne o podet de lemn (bine poate mai mic lol).

    Mie imi plac genul acesta de poze cu nasuc mare, imi amintesc de seria The Dog. Am colectie de stickere cu rase de catei (colectionate cand eram la Bucuresti si imi era tare dor de Dodo.. bine ca nu am stat mult acolo :D). Am chiar si catelusi de plus asa ;)).

    Pupici <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hmm, nu cred ca temperaturile vor scadea atât de jos, insa meteorologii au spus ca datorita vantului, noi vom percepe frigul aproximativ cu zece grade mai putin.
      Cert este ca plimbarile nu mai sunt placute, atunci cand vântul iti taie fata ;-)
      Vecina mea are de cativa ani, ca decor de canapea, un catel de plus exact ca Leo; este un foxterier de plus superb - ca si Leo (LOL)
      O sambata placuta sa ai, Rux draga <3

      Ștergere
  4. Carmen,

    Thank you for the return visit yesterday. This is a lovely series of wintry shots of the snowy landscape. I like to see the snow a little but I prefer it not to be that cold. :) Have a good weekend, dear!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I love winter but it is not my favourite time of the year ;-)
      Thank you Cathy, have a nice weekend too! <3

      Ștergere
  5. Ce mandri sunteti, voi doi! Nu stiu cum nu le ingheata labutele pe zapada! Au ceva acolo secret! :D
    Un weekend minunat sa aveti, Carmen draga! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ba le ingheata si lor... acum cand am fost in Salzburg, ne-am plimbat o zi intreaga pe strazile acoperite cu zapada. Am facut noi cateva pauze la cofetarii, cand Leo a motait sub masa pe paturica lui pana cand noi am baut cate un ceai fierbinte. Apoi am plecat mai departe... Candva, Leo mi-a blocat drumul - m-am aplecat spre el sa vad ce are si mi-a sarit in brate. Atunci am inteles ca are labutele inghetate sau ca e foarte obosit. Hahahaha, rad ca mi-am amintit o faza de cand erau fetitele mele mici. Raluca sa fi avut 5-6 anisor... A fost o zi plina, am umblat mult, am avut multe de rezolvat si fetele m-au insotit peste tot. Cand am ajuns acasa, Raluca s-a pravalit in fotoliu si a zis "Ce bine ca nu sunt catel"... nu am inteles logica, asa ca am intrebat "Cum adica?!" Ea a completat natural "Pai m-ar fi durut 4 picioare, nu doar 2!" ☺☺☺☺☺

      weekend minunat sa ai Suzana draga!

      Ștergere
  6. E placut ca toti sunteti plimbareti!Cred ca sunteti facuti pentru excursii si voie buna!Un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, noi suntem activi ;-)
      Multumesc, weekend minunat sa ai!

      Ștergere