luni, 12 februarie 2018

Weekend cu piticii




6 comentarii:

  1. Hahaha vai cat e de simpatic Leo cum sta si le asteapta pe fete sa se spele pe dinti :P. <3
    Si ce frumos v-ati jucat:).
    <3
    Pupici cu drag si o saptamana minunata!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lro e curios tare! El trebuie sa vada tot ce se intampla. Cat despre toaleta de seara si de dimineata, putini cred ca e adevarat, insa Leo vrea sa ii fie soalati dintii. Daca ma vede cu oeriuta de dinti in mana, sare pe capacul de la wc se aseaza, isi linge boticul si se smiorcaie. La magazinul de animale exista pasta de dinti pt catei (semn ca nu e singurul care vrea sa se spele oe dinti) si periute speciale. Cand ma apropiu cu oeriuta de botul lui casca gura si ma lasa sa ii frec finti si maselele pana in soate. Apoi linge pasta care are miros de menta nu de carnaciori 😁😂
      Multumim Rux draga. Pupici 😘

      Ștergere
  2. Ce frumos si vesel aici, la tine!
    Ziua va fi cu adevarat minunata!
    Cat mai multe bucurii si desene colorate, pentru o viitoare expozitie!
    Pupici si muuuuulte zambete, draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost intr-adevar frumos. Duminica seara fetele au fost preluate de parintii lor. Eu lucrez... dar saptamana asta doar ieri si azi. De maine suntem in miniconcediu. Intotdeauna de Valentins day facem un weekend prelungit. Cand nu il aveam pe Leo mergeam la hoteluri cu welness si ape termale. Acum... am inchiriat un apartament (in care sunt permisi catelusi) si eu voi merge la schi ( 2 zile), iar Helmut se va plimba cu Leo. Apoi vom vizita imprejurimile si o zi rezervam sa mergem in Salzburg. Duminica seara trebuie sa ne intoarcem pentru ca de luni lucrez iar.
      O zi minunata iti doresc, Suzana draga. Pup si eu 😘

      Ștergere
  3. Luminos si... dulce weekend! :)
    E mortala (si) poza in care Leo pare ca supravegheaza operatiunea "spalatul pe dinti". :) Ce fain ca l-ai obisnuit cu spalatul pe dinti! :) Un catel constiincios! :) Nu uita ca e esentiala sanatatea dintilor (si delicios gustul pastei de dinti) :)
    Saptamana minunata iti doresc sa ai, Carmen draga! Distractie frumoasa! <3
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leo supravegheaza totul - e curios de nu se poate! El trebuie sa vada primul, totul! ☺☺☺ Astea mici l-au cam necajit, dar el a acceptat totul cu rabdare ♥ Chiar si locul lui la mine în poala a fost zilele astea ocupat ☺☺☺ Of!
      Acum savureaza linistea casei si mersul normal al lucrurilor ☺ De acum este iar rasfatatul casei - singurul rasfatat al casei ;-)
      Pupici cu drag, de la trio pentru trio <3 :-*

      Ștergere