sâmbătă, 17 martie 2018

... ninge...

... pâna acum o ora era înca primavara...



16 comentarii:

  1. Ninge in luna lui Marte!

    Catelul e haios tare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si la noi e vant rece, dar m-a incalzit privirea lui Leo! E un scump!
    O duminica in caldura casutei! Pupici si o saptamana usoara! Si poate nu prea viforoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esti o draguta, Suzana draga, multumim :-*
      Noapte buna si, start bun in noua saptamana iti doresc !

      Ștergere
  3. Hihihihihih - oh da, da Leo, cred ca tie iti place sa te zbenguiesti un pic in zapada (si poate si sa bagi boticul adanc sub ea"cautand" ? indraznesc sa cred ca da .. hihi) si dupa o "portie buna de zbenguiala ce poate fi mai bun si bine decat una de dragoste la caldurica, in casa? ;))
    Cred ca si la noi va ninge. :D Probabil ca e ceea ce se numeste "ninsoarea mieilor"? ;)) Acum cativa ani (Oh Doamne era sa scriu si cati xx )era la Brasov ninsoare in toata regula, dar cu fulgi seriosi, zapada, nu praf de fulgi ingheta, nici fulgi aposi. Atunci am primit in dar de la mei, de majorat, un tablou frumos pe care il vazusem intr-o expozitie din galeria de arta din fata garii... Mestecenii de la reci.. Mesteceni :).

    Pupici dragilor <3 si o duminica minunata (si .. nu va faceti probleme :D asa e primavara ;)) hihih)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fotografia cu zapada pe botic am facut-o azi noapte ☺☺☺ Pe la ora 23 l-am lasat in curte ca de obicei, sa-si faca rondul inainte de culcare si... nu mi-a venit sa cred cand am deschis usa spre terasa! Totul alb! Si receeee, am inchis usa rapid in urma lui Leo. Dar cand s-a intors si i-am vazut boticul plin cu zapada m-a bufnit rasul si am fugit la telefon sa-l fotografiez, ca tare simpatic arata acolo in fata usii! apoi a sarit la noi in pat si ne-am jucat un pic, apoi, dupa ce i s-au incalzit labutele, am dat stingerea :-)
      Da, e ninsoarea meilor - duminica viitoare la noi sunt Floriile (Palmsonntag) si pe 1 aprilie serbam Pastele.
      Tabloul, wow, poate il fotografiezi si ni-l prezinti si noua, te rog ;-)
      Pupici. Noapte buna!

      Ștergere
    2. <3 hihihih.
      Cand ningea asa, mai ales pe inserat cand nu era nimeni sa calce zapada si era curaaaaaat si "neintinat" tot, il scotea si alerga ... topaia, ii disparea capul fornaind sub zapada, sarea dupa ea daca ii aruncam asa in vant zapada... :))) tot tacamul. Apoi ajungeam acasa cu el mirosind a proaspat si curat si a aer... de-ti era mai mare dragul. Il luam in brate pe scari (si apoi cu liftul) ca sa nu se mai murdareasca - pentru ca zapada aia era curata decat apa de la robinet (la noi uneori se intrec cu gluma si baga doarte mult clor de Dodo intarce nasul cand il spal... adica intorcea).
      Cred ca am cateva poze ;) O sa le caut si le aduc candva pe la MFC :D. Cu "dedicatie speciala" :P. Pe cei reali i-am mai adus deja ;).

      Pupici

      Ștergere
    3. da, asa face si Leo. Ce zbenguiala pe zapada! ☺
      Daca apa potabila miroase a clor, este semn foarte rau! Te sfatuiesc nici macar la spalat pe dinti sa nu folosesti! Doar fiarta bine de tot! Bineinteles ca de baut nici nu se pune problema! :-( Groaznic!
      Sotia unuia din colegii de birou lucreaza in ministerul sanatatii, chiar la sistemul de apa potabila. Bineinteles ca si la noi apa vine din Alpi, are calitati minerale deosebite însa... mai intai intra in acumulator, apoi in sistemul de epurare, apoi trimisa pe conducte in oras si alte conducte pe cartiere si apoi spre fiecare casa. Cartierul meu este construit in anii 70... iti dai seama de o fi pe conducte! In bazin, spune colegul ca ce solutii amesteca pentru a neutraliza bacteriile si microbii! Dar clor se pune numai in cel mai disperata situatie. Ceea ce inseamna ca la voi e rau de tot! Ma rog... stiu ca tu bei apa de la izvor si stiu ca esti atenta.
      Te pup. Seara buna!

      Ștergere
    4. Oricum nu mai bem apa de la robinet de dupa... hai sa zic 90 :))). Cumpar imbuteliata (inclusiv pentru gatit). Si cu izvoarele sunt probleme, pentru ca oamenii sunt needucati si iresponsabili (ca sa nu ii pun la socoteala pe cei chiar prosti sau rauvoitori) si na.
      Si cand te gandesti ca in copilarie mergeam la munte si beam apa din izvoare gen parau... Aha... In fine. Am ramas cu amintirea si si asta e bine. Pacat de cei ce vin dupa. Care nu mai au ocazia.
      La noi apa vine cel mai probabil din Arges (tot cu A hahahaha)si e super mega extra tratata se intelege. Cand vreau sa fac dus ma inrosesc toata. Asa ca apa de izvor :). Si la testoase prefer tot de izvor. O las sa se decanteze cam 24 de ore.
      Pupici

      ps: la noi clorul se toarna peste tot... cred ca oamenii si-au pierdut cu totul simtul orientarii. Cat mai chimizat, cat mai parfumat, cat mai toxic - pentru ei e echivalent mai noi cu... curat. :)))))
      pup cu drag !!

      Ștergere
  4. Un botic cu urme de zăpadă adulmecata...două mure cu privirea adânc pătrunzătoare, care vor să-ți înțeleagă taina vorbelor...
    Și la noi e un amestec de lapoviță cu ninsoare iar vântul e suficient de nervos...
    O duminică caldă în suflet, dragă Carmen!
    Îmbrățișări și pupici!♡♡♡

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce frumos ai zis tu Gina draga! <3
      Am avut un weekend agitat, cu multa mmulta treaba - nu la noi acasa ci la fete, in caminul studentesc. Dar am rezolvat ce a fost mai greu. Maine inca un pic si apoi putem sa ne linistim (daca nu apar alte probleme ☺☺☺).
      La noi zapada cazuta ieri seara si noaptea s-a mentinut, nu s-a topit pentru ca toata ziua a fost frig si soarele nu a aparut de loc. Acum sunt -4!C si fulguieste iar!
      Te pup. Noapte buna! O saptamana placuta sa ai Gina draga!

      Ștergere
  5. Deeeelicioaseeee imagini! :)
    I-a ramas pe botic glazura de nea, dupa ce a gustat din marea gogosa ce ne-a pregatit-o primavara. :) Ultima poza e... dementiala! Satisfactia lui e perfect surprinsa in foto! <3 Fericit, la caldurica! :)
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar asa este, Leo e un catel fericit, iubit si rasfatat ca un copil. Dupa ce se joaca in curte, stergem labutele si apoi are voie sa topaie in patul nostru. Ne jucam putin, apoi sta la mangaiat si adoarme cu burtica in sus si picioarele ca un iepuras 🐕🐰 Leo e jucaria noastra vie ❤
      Tu cunosti atat de bine relatia dintre catel si om (stapan nu vreau sa zic) pentru ca si tu ai mereu un catelus de suflet.
      Te pup Diana. Un start bun acum la incepurul primacerii astronomice. Ganduri bune si imbratisari de la trio pentru trio 😘💕

      Ștergere