vineri, 20 aprilie 2018

From Gina with love

Draga Carmen, pentru surpriza dăruită iți ofer ție și grupului de prieteni virtuali... în dar câte un boboc de lalea, conform temei alese săptămâna aceasta!

NOTA: titlul este inspirat din numele melodiei artistei Sarah Connor, cea mai de succes cântareata germana a secolului 21. Lansat în anul 2001 single-ul "From Sarah with love" a obtinut certificat de triplu aur la International Federation of the Phonographic Industry.
Videoclipul oficial "From Sarah with love" este filmat în Gara de Est Budapesta si fetita care joaca în videoclip este sora lui Sarah, Lulu Lewe, pe atunci în vârsta de 8 ani. Între timp, Lulu a devenit deasemenea cântareata de muzica pop&soul.
Sarah este primul dintre cei șase copii ai lui Michael Lewe - scriitor și ai Sorayei Lewe-Tacke - fost fotomodel. Părinții au divorțat după aproape treizeci de ani de mariaj, iar mama sa s-a recăsătorit cu Jürgen Tacke - chirurg plastician. Din a doua casnicie a Sorayei Lewe-Tacke au rezultat înca trei copii.
Sarah este mama a patru copii - primii doi cu cântaretul american Marc Terenzi, ultimii doi cu managerul ei Florian Fischer, fost component al grupului The Boyz.
Sarah Connor a obtinut premiul World Music Award (2004) la categoria Best Selling German Artist.

18 comentarii:

  1. sunt deosebit de impresionata... urmaresc (tacuta, in procent de 99 la suta) de ceva vreme blogurile din cercurile de prieteni (virtuali) ai gazdei MFC, draga noastra Carmen, dar ceea ce vad ca s-a intimplat astazi aici, este cu totul si cu totul deosebit! Ultimele doua articole sunt SPECIALE, sunt INEDITE. Ma gandesc ca daca eu simt asa, ce o fi în sufletul Ginei?! Bravo!
    Multumesc mult Gina draga, pentru cuvintele tale, pentru flori si mai ales pentru ideea acestui articol - prin Carmen. Respectul meu profund.
    Eu deasemenea frecventez de cativa ani acest minunat blog, cu nume perfect - Intre vis si realitate. Las din cand in cand comentarii si chiar mi-am deschis blog, insa doar ca sa am acces la alte bloguri, sa pot comenta pe ici pe colo. Insa inspiratie pentru blog, nu am. Pare atat de usor, privind si citind...
    Noapte buna frumoase Doamne! Un sfârsit de saptamana minunat va doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Printr-o eroare răspunsul adresat ție, dragă Liliana s-a plasat cu o rubrică mai jos...Așa se mai întâmplă când postez de pe telefon...Sunt rubricile înghesuite.

      Ștergere
    2. Wow, ce efect neasteptat! Sfioasa Liliana s-a destainuit.
      Liliana draga, ma bucur mult ca ti-ai exprimat aici temerile legate de blog comentarii si alte "obligatii" blogisferice, însa te asigur ca nu isi au temei. Curaj! Si tie si Ginei. Va asteptam cu drag sa va alaturati bloggerilor.
      La ultima aparitie a Lilianei, daca bine imi amintesc, Diana si-a oferit cu drag ajutorul. Mereu se gaseste un blogger inimos care sa va sprijine in cazul in care intamplinati probleme. La inceput pare mai complicat, apoi se instaleaza "automatismul" :-)
      Un weekend minunat va doresc! pupici si îmbratisari.

      Ștergere
    3. Gina draga, nu este nicio problema, patim toti din cand in cand ☺

      Ștergere
    4. O analogie absolut inspirată ai realizat intre denumirea hitului și a temei postate.
      Melodia mi-era cunoscută dar protagonista o descopăr azi...fermecătoare, răpitoare și cu o voce impecabilă.
      O zi cu soare în suflet!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Constat că sunt un musafir răsfățat...îmi faci o sâmbătă de sărbătoare 😊...
      Sper să nu mă îmbete mirajul ineditului♡☆♡
      Mulțumiri pentru tot!

      Ștergere
  3. Recunosc că ideea de a trimite o colecție de fotografii pe diverse teme alese de draga Carmen îmi încolțise în minte cu ceva timp în urmă, dar mi-a lipsit curajul sau timpul adecvat de fiecare dată...determinarea mea era tardivă...dar momentul miraculos a fost declanșat de tema "bobocului" corelată cu acest imens buchet de lalele boboci din care vă daruiesc tuturora câte o floare primăvăratica.
    Un sfârșit de săptămână excelent!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este clar ca BLOGUL GINEI se va deschide în curând <3 Ma bucur enorm ca ai prins "gustul MfC" Te asteptam miercurea viitoare.
      Daca doresti, pot sa iti deschid eu blog si sa te indrum in efectuarea primilor pasi. Te pup
      Weekend placut sa ai, Gina draga!

      Ștergere
    2. Ție ți-e clar dar mie tot incert îmi rămâne momentul.
      În orice întreprind fac analiza resurselor și a potențialului cu mult discernământ...drept urmare mai aștept până voi lua decizie în sensul ăsta...
      Mulțumesc pentru disponibilitatea de ajutor!
      Week-end superb să ai,dragă Carmen!

      Ștergere
  4. Suntem răsfăţaţi tare. Şi flori frumoase, şi informaţii interesante, şi muzică bună!
    Mulţumim!
    Weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gina apartine blogosferei <3
      Weekend minunat Potecuta draga!

      Ștergere
    2. Rămân cu sufletul la tine și prietenii tăi virtuali!
      Pupici și îmbrățișări!

      Ștergere
  5. Ohhhh Ce surpriza frumoasa !! Multumim mult pentru lalele :)!
    Ce atmosfera minunata <3
    Pupici!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Grație generozității amfitrioanei Carmen, 15 fire de boboci roșii de lalele au incendiat blogul gazdei!
      Zi minunată cu soare în suflet!

      Ștergere